Torsdag

Orkar inte ens tänka på gårdagens kalorier. Alldeles för mycket och jag spydde totalt tre gånger igår. Men idag tar jag nya tag. Har inte ätit något än så länge, tänkte ta en halv grapefrukt eller lite melon eller något sen. Ska eventuellt iväg och möta min mamma och handla och lite sånt. Min mage har inte kommit igång än heller, sjukt segt. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få den att komma igång heller. Och att veta att typ senaste typ fyra dagarnas mat ligger där inne och sväller gör mig äcklad.

Nej lite kaffe kanske vore på sin plats, är fortfarande lite öm i halsen från igår. Blä

Onsdag

53.4 imorse. Inte så jävla bra, måste få igång min mage alltså. Den står helt stilla. Funderar på laxeringsmedel men det är nog dumt att börja med. Illa nog att jag spyr, jag behöver inte ännu en grej att bli knäpp över. 

Istället för att sova igår gick jag ut och sprang. Kunde springa cirka 2 kilometer innna jag blev helt spyfärdig. Började gå hemåt och efter ytterligare en kilometer var jag tvungen att ringa mamma så hon fick komma och hämta mig. Mådde jättekass och ringde henne i ren panik. Jävla skit, så sjukt pinsamt. Och det första hon börjar tjata om är maten. "Men Ella, äter du ordentligt? Du åt bara jättelite till middag igår" lalala så började hon tjata om att jag ska äta en ordentlig frukost och sen gå ut och springa på dagen istället för på kvällen.

Jaja, nu ska jag åka och träffa några vänner. Men först lite kaffe och kanske något att äta, beror på hur hungrig jag är.

Dagens mat

Äcklig dag idag med. Orkar inte, har varit rastlös också. Bara legat i sängen. Bakade i och för sig, men ska dock sluta göra det för jag har inte så jävla bra självkontroll. I alla fall har jag mosat i mig följande idag:

50g frysta hallon
1 äpple
kakdeg (spydde)
3 kakor
½ kycklingfilé + ca ½dl coscos och max 1 matsked lättcrémefraiche med basilika och tomatsmak
1 flatbröd med übertunt lager lätt och lagom + salt

Känner hur feta mina ben är nu. Det är ett sånt jävla dilemma, på morgonen eller när jag är hungrig så kan jag känna att jag är helt okej, eller visst mina ben är alltid för stora men liksom att det kanske är okej att äta ordentlig frukost+lunch+middag. Men så fort jag äter något är det som att hela jag sväller upp. Så jävla vidrigt. Jag riktigt känner fettet på mina ben, min mage och min rumpa. Det är inte alls okej att jag ser ut så här, jag måste ner. Ska nog gå och sova nu för jag orkar inte med mig själv.

Äckelllllllll

Har precis spytt lite. Bakade kakor och kunde inte hålla fingrarna borta från kakdegen. Åt lite och spydde sen. Jävla skit. Åt lite efter och jag känner mig tjocktjocktjock. Vill inte orkar inte jävla skit

Tisdag

53.5 imorse, det går alltså neråt igen. Skönt. Men ½ kilo på tre dagar är inte så värst jättebra. Idag ska jag eventuellt iväg och jobba lite, visserligen bara några timmar men det är ändå något. Mamma har tagit cykeln också, hade kunnat cykla dit annars för det är en liten bit bort. Har inte riktigt kommit fram till hur jag ska ta mig till affären sen heller, jag är så ofantligt trött på att gå!

Dagens mat

Äckliga jävla dag. Jag hatar mig själv.

1 apelsin
1 äpple
50g polly
ca ½dl tacoköttfärs + isbergssallad + lite tacosås
90g polly (spydde)
3 digestive
7 fruktkolor

Ja fy fan. Spydde efter jag ätit pollyn, rätt mycket av middagen kom upp också men den hade varit i magen så länge så det gills typ inte. Fine om jag slutat efter pollyn, då hade det bara blivit en dålig dag men seriöst? Kex och kolor? Så jävla vidrig. Känner mig stor nu, låren och magen är värst. Nej, sova snart och ny dag imorgon. Ska åka och köpa frukt då så jag slipper sånt här dumt jävla betéende.

Måndag

Morgon vikt: 54.0. Jävla skit. Jaja, har druckit kaffe nu och fått igång magen lite igen, den har stått helt stilla senaste dagarna känns det som. Nu ska jag äta en halv apelsin och sen bege mig in mot stan. Ska fika med kompis, tänkte dricka té eller cola zero eller något så jag slipper ångest.

Dagens mat

Okej, ingen bra dag idag. Har spytt, fast bara en gång så det känns ju bra. Målet för morgondagen blir att inte spy någon gång. Jaja så här blev det i alla fall:

50g miniyoggi
50g frysta hallon
½ port gröt m kanel
1 knäcke
3 små bitar (kanske 1½-2 vanliga) hallonpaj med sås (spydde)
60g polly
1½-2 bit rabarberkaka med lite sås

Åt yoggin och hallonen vid ett kanske, mådde jättekonstigt i kroppen. Gröten och knäcket åt jag innan jag gick ut och sprang. Sen när jag kom hem så spårade det, usch. Åt pajen och spydde. Pollyn fick bli middag och rabarberkakan blev "fika". Sämst. Har inte ätit något vettigt idag, förutom gröten då möjligtvis. Och ingen grapefrukt har vi hemma heller, det är så sjukt bra att äta till frukost annars. Gott och inte ångestframkallande.

Var som sagt ute och sprang idag, visserligen blev det bara 3.5 kilometer. Sen en prommenad på 3.6 kilometer på kvällen och sen ytterligare en liten runda på cirka 2 kilometer. Fast sista rundan gills väl knappt, var inte så långt. Men sammanlagt idag blir det 9 kilometer och det är ju inte så illa.

Vägde mig förresten efter jag ätit pajen och spytt, 53.8 visade vågen. Konstigt, var tvungen att väga om mig för att se att det stämmde. Verkade göra det. Jaja bra jobbat eller något.

Söndag

Står still på 54.0 kilo. Tusan, vore så skönt att få se 53.x. Kan ju bero på att jag inte var ute och rörde på mig något igår. Idag mår jag inte så bra, ont i huvudet och skakig. Sov sjukt dåligt inatt också. Jag hade jättesvårt att somna och sen har jag vaknat flera gånger. Aja, kanske är trött ikväll i alla fall.

Dagens mat

Okej, jag gick och spydde. Åt lite efterrätt och det gick ju så klart inte. Spydde dock inte upp allt, var så stressad för jag hade kompisar som satt och väntade på mig i köket. Jävla skit. Jaja, det blev så här idag i alla fall:

100g miniyoggi
1 äpple
Bulgursallad med nötter och russin + kyckling + créme fraichesås (spydde)
1 bit äppelpaj med vaniljsås (spydde)

Sen har jag druckigt rätt mycket cola light hela dagen. Kom på en smart grej att göra med miniyoggin förresten, jag hällde 50g i en espressokopp, satte i en glasspinne och sen in i frysen. Det kändes, på något konstigt sätt, lättare att äta så. Det blir som "glassar" med bara 20kcal i varje, inte så dumt. Så nu har jag två till i frysen.

Nu ska jag nog gå och sova, jag mår lite konstigt i kroppen och i huvudet. Vet inte vad det är, jag kanske håller på att få en panikattack. För jag har inte så mycket ångest faktiskt. Det är så skönt.

Hua

Har precis ätit middag. Jag orkar inte ångesten. Vill bara spy men ska inte, vill inte förstöra mig själv mer än jag redan gjort. Annars har jag ätit ett äpple och 100g miniyoggi totalt idag. Plus middagen då, som blev för mycket. Usch känner hur jag sväller, inte kul. Men ska inte spy. Jag. Ska. Inte.

Lördag

Vägde 54.0 imorse, kändes skönt! Trodde inte att jag skulle gått ner något för det kändes som att jag åt massor igårkväll. Tror jag ska hålla mig lite från sura saker, typ grapefrukt och apelsin, idag för jag känner mig lite öm i magmunnen. Jag har haft problem förut och det blir så sjukt jobbigt om det håller i sig.

Sen får jag lite panik över att jag måste äta upp miniyoggin innan den går ut. För det var jag som bad mamma köpa den och om jag inte äter upp den så köpte hon den i onödan och då får jag dåligt samvete. Men jag vill inte äta den ju, jag trodde att det skulle gå bra men det känns bara som massor med onödiga kalorier.

Dålig dag

Idag har det inte gått så bra. Åt en halv grapefrukt till frukost, tog en prommenad på cirka 3,7 kilometer. Åt ca 70 g godis och den andra halvan av grapefrukten. Sen bakade jag en paj, smakade lite på degen. Äckel. Sen vid halv åtta var det middag och jag orkar inte hur mycket jag åt. Vänner kom hit och åt och dom får mig att må bra. Åt både middag och efterätt. Sen var det bara jobbigt. Vi satt ute och snackade skit och drack vin, hur mysigt som helst men jag kände hur full min mage var och hur jag svällde. Kunde knappt tänka på något annat. Så jag gick in och spydde. Åh jag ska ju inte, jag hade tänkt på dagen att "ikväll ska jag äta utan att spy efter" ändå så blir det så. Ååh orkar inte tänka på hur mycket jag ätit idag. Det blev ostbågar, lite mer godis, lite melon och en till bit paj. Godiset och pajen åt jag när alla gått så det spydde jag upp.

Imorgon är det slut på det här tramset, fasar inför vägningen imorgon. Vill inte. Vill bara kunna äta, vara glad och inte må dåligt över hur jag ser ut. Ååååh jag är så trött på sånt här egentligen ju.

Fredag

Imorse vägde jag 54.5, som jag trodde hade jag inte hållt vikten från igår morse. Nu ska jag i alla fall dricka lite kaffe och äta en halv grapefrukt, sen blir det prommenad och springa i lite affärer!

Gårdagen

Igår gick det väl som det gick. Hyffsat bra men inte jättebra. Måste lära mig att jag inte kan äta t.ex morotskaka för jag går bara och spyr efter då. I alla fall åt jag:

Honungsmelon
1 äpple
En skål med lite miniyoggi+havregryn+cornflakes+russin
ca 50g godis
Lite spaghetti med thaigryta
2 små bitar morotskaka (spydde)

Var ute på en prommenad igårkväll också på kanske 6-7 kilometer, annars låg jag bara framför tv:n hela dagen och hade ingen lust till något. Jag var lite deppig. Efter prommenade tänkte jag att "en bit morotskaka går nog bra", och efteråt kändes det helt okej. Åt en till liten bit men där tog det stopp. Det är som att jag gör det per automatik. Jag liksom tänker inte förens jag sitter där hukad över toaletten. I vilket fall så måste jag sluta spy, jag är livrädd att mina tänder ska bli förstörda. Sen är det inte vidare roligt heller faktiskt.

Torsdag

Vägde 54.3 imorse, bmi på 18.6. Trodde jag skulle gått upp något hekto för gårdagen gick som sagt inte vidare bra. Men det känns ju skönt att det inte var så! Tror dock att den vikten beror lite på uttorkning eller något för jag vågar inte hoppas att jag stannar på den. Jag kan ju inte fortsätta att gå ner typ ett halvt kilo om dagen, det förstår ju jag också. Och att jag gått ner 2.7 kilo på en vecka känns också ganska otroligt, undrar bara hur mycket som är vattenvikt. Men det är svårt det där för det känns som att jag häller i mig massor med vatten för att inte bli uttorkad. Aja, det lär ju visa sig med tiden!

Gårdagen

Igår vägde jag 54.8 när jag vaknade. Tyckte det var konstigt att jag hade gått ner så pass ändå när det inte gick vidare bra i tisdags. Gårdagen gick inte heller vidare bra, eller dagen var bra men kvällen var sämre. Åt i alla fall följande igår:

½ grapefrukt till frukost, andra halvan när jag kom hem
ca 2 dl 20kcalsoppa
1 äpple
35g godis
1 kellogsbar liknande grej
lite chips
lite pommesfrittes
1 bit morotskaka (spydde)
1 macka (spydde)

Ja det var ju en bra början men sen gick det ju inte vidare bra. Var ute igår också så drack kanske tre öl, fy tusan vill inte ens tänka på kalorierna. På vägen hem delade jag och två kompisar på en pommesfrittes, inte så jävla bra men var full och brydde mig inte. När jag kom hem åt jag morotskaka och en macka för att slippa bli så bakis, men ångesten kom ikapp mig så det spydde jag upp direkt. Måste sluta spy, är fortfarande lite öm i halsen och det var minst sju timmar sen jag spydde.

Dagens mat

Äh orkar inte. Gick bra på dagen tills typ klockan halv sju då åt jag typ tio godisar. Blä. Middag blev 20kcalsoppa. Det är bra. I alla fall så har jag ätit följande idag:

Lite melon
50g miniyoggi
ett äpple
ca 2dl soppa
10 godisar
fyra skedar morotskaksmet
en liten bit morotskaka

Jag och bästis bakade, och jag smakade på smeten och åt en lite bit av den färdiga kakan. Inte så jävla bra, fast gick och spydde efter att jag ätit biten och fick nog upp det mesta. Har gått 8.5 kilometer sammanlagt idag så det känns ju skönt. Var först ute på en prommenad på dagen på 3,8 km, sen skulle jag ut och springa men började må sjukt dåligt så det blev bara 2,5 kilometer. Sen fram och tillbaka till affären och det blev 2,2 km. Blir spännande att se vad vågen står på imorgonbitti, vågar inte hoppas på för mycket i alla fall. Känner mig tjock.

Tisdag

Vägde 55.6 imorse, konstigt. Drack en halvliter vatten, åt lite melon och gick på toaletten. 55.5 efter. Ändå åt jag inte så mycket igår. 7 bitar sushi, ett äpple, lite melon och ca 100g godis. Inte så jävla bra i och för sig. Tog en prommenad på 6.7 kilometer igårkväll också, det var jätteskönt.

Tror i och för sig att anledningen till gårdagens morgonvikt var att jag var lite uttorkad. Jaja orkar inte spekulera så mycket i det i och för sig. Det går väl relativt bra åt rätt håll i alla fall. Vill bara ner nu, orkar inte vara så här stor. Mina ben nästan värst.

Uppdatering

Vägde 55.3 imorse. Det går åt rätt håll i alla fall.

Meningslöshet

Vägde mig nyss och 56.9 stog vågen på. Bra att det går neråt. Annars känns det mesta ganska meningslöst. Det känns som att jag är helt avstängd inuti. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är helt enkelt inte på topp just nu.

RSS 2.0