Fetto.

Fy. Fan. Dagen har varit sämst. Eller, det började gå ur styr vid middagen. Jag åt för mycket. Sen så åt jag bröd. Sen lite chips. Sen bakade jag muffins och då åt jag smet. Och nu har jag satt i mig två muffins. Jävla äckel. Imorse vägde jag 50.2. Jag vill inte veta vad jag kommer väga imorgon. Jag känner hur gärna jag vill spy just nu, samtidigt så vill jag inte. Jag orkar inte med det här. Jag får väll stå mitt kast och bli tjock. JÄVLA ÄCKEL.

Jag har nog i alla fall fått mamma och pappa att inte ringa bup i alla fall. Det känns bra.
Take care.

Äckligt betéende.

Nu ska jag gå och hetsa. Kul liv. Jag hatar det här och jag hatar mig själv något så obeskrivligt mycket. Jag är så jävla vidrig och äcklig. Ingenting spelar någon roll och hela dagen har bara varit åt helvete. Vill bara sova och sen väga mig imorgonbitti. Jag måste få veta ifall jag har gått upp mer. Jag klarar inte av det här, jag får panik.

Veckan.

Den här veckan har varit helt kaotisk. Jag gick inte till skolan varken i måndags eller tisdags. Jag mådde inte bra, det kändes som att jag skulle bryta ihop hela tiden. I tisdags kväll så pratade mamma och pappa med mig om att dom märker att jag inte mår bra. Och självklart kom vi in på maten och mamma började snacka om att jag inte äter som jag ska. Och det vet jag ju, fast jag nekade. Hon sa att hon har märkt att jag har gått ner i vikt den senaste tiden. I alla fall så bestämde dom att jag måste äta frukost varje morgon. Att jag skulle äta en frukt på bussen och sen macka i skolan när jag börjar tidigt och sen äta hemma när jag börjar sent. Bra tänkte jag, då kan jag fortsätta hoppa över den några dagar i veckan i alla fall.

I torsdags skulle jag äta frukost hemma för jag började sent. Fyfan. Jag hällde upp lite flingor med minimjölk, åt hälften och ville inte ha mer. Men då började mamma hota med att ringa BUP och massor. Så jag åt upp.

På kvällen kom dom in och pratade med mig IGEN. Seriöst. Och då snackade dom om att dom ska väga mig en gång i veckan, och går jag ner mer så kommer dom skaffa hjälp. Och sen bestämde dom att jag måste äta frukost hemma alla dagar. Och jag får inte träna för att jag bryter ner min kropp enligt dom. Grejen är att jag inte ens tränar nu, utan jag och mamma skulle börjat den här veckan. Prommenader går dock bra. Eeh, snacka seriösa dom har blivit.

I fredags åt jag faktiskt utan så mycket knot. Men mamma tycker ju att jag äter för lite. Jag orkar inte bry mig egentligen. På eftermiddagen hade jag och mamma bestämt att vi skulle gå på prommenad. Så kom hon hem och skulle börja tvinga i mig mellanmål. Och där gick gränsen så jag vägrade. Vi började småbråka och hon sa att "på måndag ringer jag, nu har du gjort valet". JA MEN RING DÅ OM DET ÄR DET DU VILL. Det kommer ändå inte bli något av det. Jag är inte ens tillräckligt smal. Sen så hörde jag att hon och pappa pratade ute i köket och sa att "det nog är bäst så" och "det har pågått förlänge". Sen så vägde mamma mig. Och vet ni eller? Vågen stog på 50.2! Det kändes bra. Fast jag skämmdes inför mamma. Jag vill inte att hon ska veta.

I alla fall har jag bmi på 17.2, så snart är jag på 16.x. Det känns bra.

Oj, väldigt långt inlägg idag. Men dethar hänt rätt mycket. Och dagen idag har varit så dålig. Vägde 50.4 imorse... Var dock ute och festade igår och jag hade druckit flera glas vatten innan jag vägde mig. Sen har jag ätit ca 10 godisbitar idag. Så jävla dålig är jag. Fyfan. Jag skämms över mig själv.

Snart blir det middag. Jag måste ha kontroll.
Take care.

Dagen.

Idag har det gått rätt bra ändå. Jag har varit hemma hela dagen så det blev både lunch och middag. Men jag har bara ätit lite så det känns ju bra. Jag klarade mig undan en hets men det blev en piggelin. Men den gör inte så mycket. Jag skulle tippa på att dagen hamnar på max 400-500kcal.

Efter middagen fick jag värsta frysattacken, ni vet när man fryser sådär innuti. Det liksom isar i hela kroppen. Helt fruktansvärt är det. Det spelar ingen roll hur mycket kläder eller filtar man tar på sig, det är ändå kallt. Fast det burkar hjälpa att bada eller duscha för mig, så jag badade. Det var skönt dom första fem sekunderna sen blev det bara jobbigt. Haha. Något måste ju vara fel för jag kan verkligen inte bada. Jag blev helt illamående och var tvungen att sätta mig på golvet en stund när jag var klar för jag mådde så dåligt. Men om man ser det positivt så dog jag i alla fall inte!

Nu ska jag gå och sova snart. Har en sak som måste bli klar till skolan bara.
Take care!

AndasAndasAndas.

Är fruktansvärt nära en hets nu. Men jag ska inte. Jag vill inte. Jag ska klara det utan. Jag ska sluta spy. Jag ska sluta upp med sånt. Det gäller bara att behålla kontrollen. Var duktig nu Ella och gör inget dumt. Det är inte värt det.


Hunger.

Jag är så jävla hungrig. Vägde 51.0 imorse. Det kändes bra, fast 50.x hade ju varit trevligt att se annars.


Och ja, jag kanske är tillbaka. Adjö.


RSS 2.0