Back on track.

Hej! Nu är jag tillbaka igen. Eller jag ska försöka. Just nu satsar jag på frukost - lunch - middag. Jag måste äta frukost och lunch för att orka skolan. Och om jag ska vara ärlig så känns det helt okej att äta middag också. Så det ska jag köra på nu. Så kanske jag blir lite normal också. Min mage har fuckat ur helt på sista tiden också. Jag får sådana magknip att det känns som att jag ska dö.

Just nu är jag lite deppig. Jag är ledsen och klassen som kändes så bra förra veckan känns inte så jättekul längre. Det är tråkigt att inte ha någon som man känner bra i skolan. Så just nu är det lite tungt. Men jag ska verkligen försöka bättra mig på uppdateringsfronten!
Kram och stay strong!

Upptagen.

Förlåt! Jag har inte haft tid att blogga. I Torsdags började jag ju som sagt skolan och allt gick bra. Klassen och linjen verkar bra.

Med maten har det gått sådär. När allt kändes så bra med skolan kände jag bara sån jävla lust att börja äta som en normal människa, jag ville släppa allt det här och kanske nöja mig med att se ut som jag gör. Yeah sure, lätt att säga, svårt att göra. Men det har varit lite till och från dom senaste dagarna. Tror inte att jag har gått ner så mycket men jag ligger väll kanske på samma som i torsdags. Jag har inte kunnat väga mig för mamma och pappa har varit hemma.

Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt framöver. Stay strong!

God morgon.

Det blev gröt till frukost idag. Så nu sitter jag med en tallrik gröt med massa kanel och lite candrell. Jag kom inte ihåg att en portion var så stor! Det känns som att det är massor med mat ju.

Efter skolan ska jag åka och fika med tre kompisar. Varför försätter jag mig i sådana situationer för? Så jävla dumt. Aja, men det har varit allas första dag idag så vi vill ju träffas och snacka. Men varför ska man alltid fika för?

Juste, igår när jag var i stan såg jag en tjej som var så sjukt underviktig. Alltså man såg helt klart att hon hade anorexia. Hon var verkligen bara skinn och ben. Det är så sjukt vad en sjukdom kan göra med en. Och det är så himla sorgligt.

Nu ska jag äta upp min gröt och sen röra mig mot bussen. Take care<3


Dagens intag.

Morötter: 30kcal.
Lite vitabönor och en halv falukorvsbit: ca 150kcal
Dricka (typ té, citronvatten, funlight...): ca 10kcal
Totalt: 190kcal.

Bra dag med andra ord.

Bättre.

Dagen idag har gått bra. Jag har inte fått i mig 500kcal som jag hade planerat, men det gör inte så mycket. Jag måste vara så slank som möjligt imorgon och då vill jag ju inte ha en ful utbuktande mage. Så det har väll bara varit possitivt att jag inte har ätit så mycket.

Annars så häller jag i mig fun light. Det är så sjukt gott<3 Jag vet inte hur många glas jag har fått i mig idag. Men det är ju bara bra att dricka mycket. Då slipper man att bli uttorkad och sen hjälper det ju lite mot hungern.

Imorgon börjar skolan också. Shit, jag är nervös. Eller det är inte jättefarligt nu men imorgon lär jag vara jättenervös. Jag har bestämt att jag ska äta något innan jag åker också. Det vore illa om jag började må dåligt under dagen eller typ nästan svimmar. Bra start liksom.

Ett dagens intag kommer snart. Sen ska jag gå och sova tror jag så att jag är pigg imorgon. Jag vill väga mig också.
Stay strong<3

Funderar.

Nu är det äntligen en ny dag. Skönt. Idag tar jag nya tag. Jag har vägt mig också, men jag vill inte skriva vad vågen visade. Det är för pinsamt. Men från och med nu ska jag äta ca 500kcal varje dag. Gå ner långsamt istället för att rasa för då går man bara upp allt när man börjar äta igen. Och sen är det lättare att få "hetsdagar" om man inte äter alls. Eller så är det för mig i alla fall.

Just nu sitter jag med en kopp vaniljté med massor cayennpeppar i. Cayennpeppar är bra för någonting, men jag tyvärr glömt bort vad nu. Dricker citronvatten för att magsäcken ska bli mindre.

Förresten så funderar jag på att lägga ut en film på mig, alltså jag skulle typ visa min "outfit" till någonting, så kan ni se hur hur jag ser ut och man ser min kropp rätt bra också. Kan vara bra för mig också att gå tillbaka och jämföra med sen. Problemet är att man ser mitt ansikte också, så ifall någon jag känner läser så är jag rätt körd. Hm, men jag funderar på det så vi får se. Kanske bara lägger in den och låter den ligga i typ en dag eller något. Jag har ingen kamera just för tillfället, annars hade ju en vanlig bild kanske varit bättre. Vad tycker ni?  Kollade igenom filmen och den var nästan bara på mitt ansikte. Det känns lite ovärt. Så jag tar bild sen när jag får tillbaka min kamera istället.


Jag är sämst.

Jag är så jävla äcklig. Alltså jag hatar mig själv så jävla mycket. Hur jag har orkat leva med mig själv i snart 16 år är en bra jävla fråga. Jag är så vidrig. Jag är tjock.

Dagen idag har bara varit åt helvete. Jag har ätit som en gris. Har jag ingen skam i kroppen eller? Eller jo, jag skämdes som fan idag när pappa kom hem och jag satt och åt mackor. Och jag skämdes när jag gick upp på rummet med kladdkaka. Ibland tycker jag synd om dom som har en så tjock och äcklig dotter. Allt är bara åt helvete idag. Vad hände med kontrollen? Och på torsdag börjar skolan. Hur fan tänkte jag? Inte en chans att jag kommer vara smal och fin tills dess. Jag är så tjock att jag nästan inte borde få gå utanför huset innan jag har bantat ner mig lite.

Idag har varit en dålig dag som ni kanske märker. Snälla, sjut mig någon?

Hets.

Självklart så gick det utför när jag skulle äta. Mamma hade köpt revbjenspjäll och potatissallad till mig. Eeh, åt självklart en halv burk potatissallad (en såndär lite ni vet?) och ca 270g revbenspjäll. Och inte tog det slut där, jag åt glass och två bullar och sen blev det in på toaletten. Så jävla ovärt. Jag spydde tills det verkligen inte gick mer. Sen gick jag upp och vägde mig och så visade vågen samma som den gjorde imorse. Då kändes det lite bättre i alla fall. Snart ska jag åka iväg. Fan. Positivt är väll att jag inte känner mig hungrig längre.

Ny dag.

Jag failade lite igårkväll. Jag åt ½dl verumfil med 10g müsli. Typ 66kcal där. Riktigt ovärt.

Imorse när jag vägde mig så hade jag gått ner 0.1kg. Bmi 18.1 idag med andra ord. Det känns bra att det går neråt i alla fall, även om det inte var sy mycket att hänga i julgranen idag.

Senare idag ska jag jobba. Uh jag vill inte egentligen men jag får bra betalt så det är väll bara att åka iväg och göra det. Det innebär dock att jag måste äta lite innan för det är rätt "ansträngande", typ massa spring och sånt.

På torsdag börjar skolan. Första året på gymnasiet för mig. Det innebär ny klass, nytt folk och självklart ny skola. Jag känner ingen på hela skolan. Lite jobbigt är det allt. Tänk om ingen gillar mig? Eller typ att alla tycker att jag är ful. Jag vill inte gå dit med mina feta ben. Men jag får hoppas att det löser sig, nervös är jag i alla fall.
Take care<3

Jobbiga tankar som förstör.

Ibland så börjar jag tänka typ "vad är grejen med det här? hur kul är det att leva när man ständigt går hungrig? när man ständigt behöver gå och må dåligt." och det är sådana tankar som är livsfarliga. Det är dom tankarna som får mig att gå ner och ta mackor, eller någonting annat. Men direkt när jag har svalt sista tuggan så ångrar jag mig. Så är det alltid. För det är då ångesten kommer och det är inte värt det. Endå så går jag i fällan gång efter gång och allra oftast slutar det med att jag går och spyr.

Just nu tänker jag sådana farliga tankar. Även fast jag nyss tittade mig i spegeln och hatade varje centimeter av det jag såg så tänker jag att "vad gör det om jag går ner och tar en macka?". Men den här gången ska jag stå emot dom dumma tankarna. Jag ska inte äta och jag håller ju på att ta mig ur spyandet så varför ska jag falla ännu en gång? Jag vill ju vara stark.

Dagens intag.

Bagel med crem cheese: ca 400kcal
Godis: 100kcal. (avrundar uppåt.)
Soppa: 40kcal.
Redbull: ca 10kcal
Totalt: ca550kcal

Lyckades få soppa till middag. När jag ätit klart och gick ut i köket (jag åt i tv-rummet) så satt resten av familjen där och åt typ någon hemmagjord pyttipanna med sås och då frågade pappa (som aldrig tjatar om maten) om jag inte skulle äta lite riktig mat. Jag sa att jag hade ätit på max i stan. Då sa mamma att jag behöver äta två mål lagad mat varje dag. Men jag sa bara att jag ju redan hade ätit mycket idag sen gick jag därifrån. Jämt tjatar hon.

Just nu har jag världens huvudvärk. Helt sanslöst. Jag har fått ont i knävecken också, men det är nog för att jag gick så mycket igår. Jag vet, jag är klen. Så nu ska jag nog göra lite sit-ups och lite andra magövningar, ta en alvedon och sen kolla på tv. Stay strong<3

Kontroll var det ju.

Verkligen hur smart som helst av mig att åka hemifrån utan att varken ha ätit eller druckit något idag. Det resulterade i att jag mådde jättedåligt när jag kom in till stan. Det resulterade i en hel bagel med cream cheese och sen godis för kanske 90kcal. Fyfan. Så jävla sämst är jag! Nu kommer jag ha gått upp imorgon. Åh, jag orkar inte! Jag är så dålig. När jag hade ätit upp kom ju såklar ångesten (vad trodde jag?) så då gick jag till toaletten och skulle spy men det gick sjukt trögt. Sen var det massa kö utanför, så jag gav upp. Jag tog smällen. Vad skulle kompisarna säga om jag kom tillbaka med röda ögon? Nej, nu blir det skärpning! Jag klarar inte av att vara så här stor. Det är så äckligt. Till middag äter jag soppa. Mamma kan ju försöka tvinga i mig något annat. Aldrig att det går. Det har ju gått så bra dom senaste dagarna och så förstör jag allt. Jävla sopa. Men som sagt, nu blir det nya tag!

God morgon!

Nu är jag uppe och ska snart åka och fika med två kompisar. Ska bli trevligt. Jag planerar ju såklart inte att äta något till kaffet/théet.

Annars då? Vägde mig imorse och vågen visade 52.9! Att se tvåan där är så jävla underbart. Och nu är mitt bmi 18.2, förstår ni hur nära 17.x jag är? 52.1 och då är mitt bmi på 17.9. Jag ska ju självklart ner mer sen, men just nu är målet bmi under 18. Och det är inte allt för långt bort! Jag känner mig som sagt possitiv.

Nu måste jag rusa! Ta hand om er!


Dagens intag.

2dl soppa: 40kcal
Två skivor fläskfilé: ca 60kcal?
Lite sallad: ca 10kcal
Lite thaisås: ca 10kcal
Efterrätt: ca 120kcal?
Totalt: 240kcal

Alltså chansade på efterätten för jag har ingen aning. Biten vad liten men jag räknar på 120, mer kan det inte vara. Sen är jag inte säker på fläskfilén heller. 100g är 107kcal. Och jag åt mindre än 50g, det är jag säker på. Men sen var den stekt så det blir ju några kcal mer. Men jag räknar på 60. Någon får gärna rätta om den tror att jag har fel eller om jag har räknat fel någonstans.

Men dagens intag känns endå helt okej med tanke på att jag har gått mycket idag. Ídag på dagen så gick jag istället för att ta bussen så då gick jag typ 6km, lite mer var det nog. Det känns rätt bra. Och jag är mer possitiv nu. Skönt att slippa ångest över att ha ätit för mycket, även om efterätten idag var jävligt onödig. Det konstiga är att även fast jag inte stoppar i mig överdrivet mycket så känner jag mig tjock. Och det är den absolut värsta känslan jag vet.
Take care!


Jag suger.

Jag åt en liten bit efterrätt. Eeeh hur sämst är man inte? Efteråt så gick jag ut och gick i 1h och 40min. Jag borde ha gått längre, men jag tycker att det är så fruktansvärt läskigt att vara ute och gå ensam på kvällen. Även fast jag går mitt i villaområdena. Jag vågar inte ha i i-Poden och jag känner mig konstant förföljd. Så jävla läskigt. Gick som sagt 1h och 40min sen klarade jag inte av att pressa mig något mer. Jag grät nästan sista biten för att det var så läskigt. Haha fyfan vad jag är feg! Kan nog ha att göra med att jag har blivit jagad typ tre gånger. Hua, det värsta som finns. Får nästan panik bara jag tänker på det.

I alla fall så sitter jag med ett glas fun light nu och väntar in tröttheten. Jag vill sova så att det kan bli morgon. Jag vill väga mig. På sista tiden har jag haft svårare att sova. Jag somnar sent och vaknar runt rätt tidigt för att jag inte kan somna om. Liksom, jag som brukar sova till ett-två? Jaja, det är väll bara bra att vänja sig vid att gå upp tidigt nu när skolan börjar.

Middagen över.

Nu har vi ätit middag. Jag åt två skivor fläskfilé och rätt mycket sallad. Jag petade ut så att jag i princip bara åt gurka och isbergsallad. Bäst så. Åt typ 1/4 dels färskpotatis också. Blä, inte ens gott. Mamma kollade lite konstigt på mig när jag gick och hämtade sweetchili såsen istället för att äta hennes kantarellsås. En av gästerna kunde inte förstå hur jag kunde välja sweetchili istället för mammas sås, men jag skrattade bort det och sa att jag tycker om sweetchili. Hon sa det inte otrevligt men jag kunde se på mamma hur gärna hon ville säga någonting om det. Det känns som att hon sitter och kollar på mig jämt när jag tar mat för att se hur mycket jag tar. Det är så jävla jobbigt. Men hon har inte kommenterat det i alla fall, inte än. Men jag har flyt nu, och det känns jävligt bra.

Way to go.

Middagen igår gick okej. Jag petade bort osten och åt mycket sallad till. På kvällen kom bästis hit och vi kollade på film ungefär hela natten. Först så höll jag mig ifrån godiset, men sen tog jag en och vips hade jag fått i mig tio. Så jävla sämst är jag. Fyfan.

Idag har det gått bra. Vägde mig imorse och jag hat gått ner mer än ett kilo sen i fredags. Visst, säkert mycket vattenvikt, men jag har druckit hur mycket som helst så lite annat måste det ju vara också. Idag har jag bara ätit 2dl soppa till lunch. Just nu känner jag mig jättekonstig. Typ kallsvettas lite och jag känner mig lite borta. Jätteskum känsla.

Jag köpte nya byxor för några dagar sen, storlek 25. Dom sitter riktigt tajt, så jag vet att mina ben har blivit smalare när jeansen sitter lösare. Det känns bra. Mina nya smal-jeans.

Snart är det middag också. Så jävla jobbigt. Det är nog jobbigaste målet på dagen för då äter hela familjen. Det skulle bli efterätt idag också för vi har besök. Jag hatar det. Men då blir det kanske lite mindre fokus på vad jag äter än annars. Hoppas kan man ju alltid.


Väntar på middag.

Idag har det gått rätt bra. Jag var och shoppade med mamma och vi åt sushi till lunch. Min favorit. Jag åt 6 bitar, sen åt mamma upp resten. Bra, då slapp jag se dom ligga på tallriken i alla fall. Annars har det gått helt okej idag. Jag har inte ätit någonting annat. På sushi restaurangen fanns det gratis kolor men dom lät jag bli. Mamma försökte få mig att smaka. Sen försökte hon få mig att äta glass också. Men jag tog en cola zero istället. Mycket bättre. Och nyss kom hon in med baguette med någon röra på som hon tyckte att jag skulle äta nu för att middagen blir så sen. Jag tackade så mycket och slängde i papperskorgen när hon hade gått. Jag kände mig faktiskt elak. Hon hade ansträngt sig och gjort något som jag tycker är gott för att jag ska bli glad och så slänger jag det. Men så länge inte hon får reda på det är det okej.

Snart är det middag. Det är någon typ potatis gratäng med köttfärs, jag förstod inte riktigt. I alla fall innebär det ost... Det lär bli jobbigt. Jag hatar att det ska vara så mycket fett i allt, jag blir ju galen!

Jobbiga problem lite sådär.

Jag är röksugen, hungrig och trött. Inte sådär jätterolig att ha att göra med om man säger så. Och vad är då problemen med det här?
1. Jag har inga cigg, jag är under 18 och klockan är 00:55. Det suger.
2. Det är inte värt ångesten att äta. Ska bli smal ju.
3. Det är så otroligt tråkigt att göra sig iordning innan man ska gå och sova.

Mm verkligen jätttestora problem. Fyfan, jag känner mig på klaghumör alltså. Men jag ska väll röra mitt feta arsle mot badrummet och börja göra mig iordning. Fast först ska jag göra lite magövningar!

Långt inlägg.

Jag blir blir så ledsen när jag läser i min andra blogg. Bloggen jag hade förra sommaren som hade ungefär samma innehåll som den här bloggen. Skillnaden är att jag var så himla duktig då, även fast jag spydde massor. Fast jag hade mycket mer ångest då och det gör lite ont i mig när jag läser hur otroligt dåligt jag mådde. Jag börjar nästan gråta när jag ser vad jag skrev. Jag vill bara ruska om mig själv och säga att det går bra endå. Krama om den lilla trasiga tjejen som skriver. Ändå är jag på väg in i det igen. Mitt självhat. Självhatet jag fortfarande har men som jag inte skriver ner lika ofta. Att läsa min gamla blogg känns som att läsa någon annans blogg, bara det att den går rakt in i hjärtat. Jag gick ner 2kg på mindre än en månad då, 4kg mellan maj och juli, men sen åkte jag iväg på läger med massor med andra folk och då gick jag upp två kilo. Sen har det bara blivit helt åt helvete det här året. Två kilo till och jag hatar mig själv. Jag är så fruktansvärt stor. Alltså jag känner hur fettet väller ut och det är så vidrigt. Riktigt äckligt är det. Även om jag inte ser värsta fettot i spegeln så känner jag mig som ett. Och det är den värsta känslan. Att känna sig tjock. Fyfan vad jag hatar det. Och jag hatar mig själv. Så in i helvetes mycket. Jag hatar att jag lät det gå så långt. Men nu jävlar ska jag klara det. Jag ska ner till 50, jag ska ner till 49,48 och till sist 47. Jag är ett enda stort misslyckande. Någonting måste jag endå kunna ådstakomma. Jag ska ner i vikt.

Utdrag:
"Min mamma pratade med mig idag. Hon är tydligen jätteorolig över att jag inte äter som jag ska. Hon sa att hon tycker att jag har blivit blek i ansiktetoch att det ser insjunket ut. Men hon ljög nog bara för att få mig att äta mer. Hon skulle bara veta vad jag har ätit idag. Men hon ser ju bara att jag äter soppa. För det är det enda jag äter hemma. Och det är samma tjat varje middag. Hon tycker att jag ska äta hennes mat men jag värmer soppa. Men jag lurade henna att jag har ätit pannkakor, mackor och en massa annan mat idag. Vilket jag inte har. Jag tror att hon gick på det iallafall." - 10/7 2008

"Har precist kommit från toaletten. Den här gången var nog den värsta i mitt liv. Panikspydde tills jag spydde typ blod. Hemskt. Jag hade ätit en massa godis. Fyfan. Är helt utmattad och känner mig tjockast i världen. Ska ju ut och gå med en kompis lite senare. Jag kommer att vara helt död.

Får se, kanske tar lite soppa eller vattenmelon senare. Kan tippa på att jag har fått i mig ca 400kcal idag kanske. Än sålänge. Men nu är det fan slut på kräkandet. Orkar verkligen inte mer." -
13/7 2008

"KÄKAT TVÅ JÄVLA KALORIBOMBER SOM HETE BULLAR OCH CA 10KAKOR TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FÖRSTÅR NI?!?!?!!!?!?! FAN VAD JAG HATAR MIG SJÄLV.

Seriöst. Jag mår så fruktansvärt dåligt. Varför är jag så sämst för? Alltså imorgon ska jag fan klara det. Annars är jag verkligen dålig. Jag borde väll klara åtminstone EN dag!? Eller? Vill seriöst bara dö just nu. Känner mig så jävla kass och värdelös. Ser inte meningen med att leva. Jag känner mig tjock. TjockTjockTjock! Jag ÄR tjock. Och jag som speglade mig förut och tyckte att mina revben har börjat synas mer och att lite andra ben står ut. Men fan vad jag inbillar mig. Hela tiden. Jag har säkert inte gått ner ett endaste gram. Jag har säkert gått upp bara för det. Men vi får se nästa gång jag väger mig." -
15/7 2008

"Åh vad sugen jag är på en sån där efterätt.
Jävla fetto du ska inte ha något.
Jag har ju inte fått i mig så många kalorier idag så det är nog okej.
Nej, jävla fetto. ALLT blir förstört om du går och äter nu.
Fyfan vad jag är hungrig.
Fyfan vad äckligt att vara mätt. Jävla fetto.
Men en efterätt spelar väll inte så stor roll.
Du är så jävla fet. Fet fet fet. Du kommer aldrig bli smal. Du kommer att bli tjockare och tjockare. Inget ska du klara av.
Men om jag bara tar en halv kanske?
Som blir till en hel. Då har du ju ätit och förstört allt. Du bli aldrig smal. Fetto.

Jag vill bara gråta. Jag orkar inte."  -
23/8 2008

"Jag får panik.
Jag måste banta.
ALLT förstördes i torsdags. Jag är så jävla tjock nu. Jag vill aldrig mer se mig i spegeln och jag känner hur fettet väller över när jag sitter ner. ÄCKLIGT. Jag är vidrig, riktigt vidrig. Hjälp. Imorgon blir det massa äckelfettmabajsmat. Nej. Nu ska jag bli smal. Jag hatar mig själv. Fyfan vad jag är vidrig, tjock, skabbig och allt. Nej varför har jag gjort såhär? Hur kunde jag låta det gå så långt? Jag är tjockare än någonsin. Jag vill aldrig mer visa mig. Inte föräns jag är smal.

Ångestångestångest." - 3/9 2008

Jag kommer inte ihåg att det var så illa. Jag tyckte inte ens att jag var sjuk. Jag kommer ihåg att jag bara var så sjukt jävla trött på ångesten. Men jag tyckte aldrig att jag var ätstörd. När jag läser så inser jag ju att mitt beteende inte var normalt. Men det är inte lika illa nu som det var då. Nu är jag inte sjuk, nu ska jag bara ner i vikt igen. Och jag var inte nöjd vid 50 då, så det kommer jag antagligen inte vara nu heller. Det är det jag är mest rädd för, att jag aldrig kommer bli nöjd.


Dagens intag.

Okej, dagens intag blir alltså:
2dl soppa: 40kcal
taco:  150kcal(?)
Totalt: 190kcal

Sen har jag druckit té och fun light också men det innehåller ju knappt några kalorier alls så dom räknar jag inte. Nu ska göra göra lite sit-ups och om en timme ska jag kolla på tv!

Jag överlevde.

Jag överlevde middagen. Jag tog ett bröd, la lite köttfärs, sallad och tacosås i och skärde bort lite av kanterna på brödet. Då kändes det mer okej. Mamma kollade på när jag blandade ihop köttfärsen med det andra men jag ignorerade henne. Annars har jag alltid haft gräddfil, ost och jag ni vet det vanliga. Jag kände hur gärna hon ville fälla en kommentar, men hon gjorde det inte. Efter maten kollade jag ner på magen och såg den där äckliga valken. Så otroligt jävla äckligt. Jag hatar det. Jag hatar min kropp.

Åhnej.

Fan. Vi ska äta tacos till middag. Jag hatar när vi äter det! Det är mycket svårare att äta lite utan att det märks för det är ju bröd och grejer. Helvete, jag får panik. Hur fan ska jag göra?

Bra än så länge.

Hitills idag har det gått bra. Jag känner att jag är på rätt spår och att det ska gå nu. Jag är motiverad och det känns riktigt bra. Hittils idag har jag ätit 2dl soppa till lunch. Det var som 20kcal/dl så 40kcal hitills idag. Det känns bra. Jag ska göra lite sit-ups nu också. Jag är på superhumör idag!

Jaja.

Dom senaste dagarna har jag varit med folk som har fått mig att äta. Utan att tjata. Och jag hatar det. V har bott ihop (jag kan inte skriva exakt med vilka eller vart vi var, det blir för uppenbart då) så det gör ju inte saken bättre. Nu är jag i alla fall hemma igen. Inte i sommarhuset utan hemma på riktigt. Igår när vi körde in i Stockholm igen så fick jag sån jävla ångest direkt. Jag vill inte hem. Allt blir så på riktigt här hemma. I sommarhuset finns det inte så mycket folk runt omkring och det betyder att det inte är så jävla mycket strul mellan allt och alla. Här hemma ska allt vara så komplicerat hela tiden.

Jag har vägt mig idag också... Och jag kan väll inte säga något annat än att jag (nästan) är tillbaka på ruta ett igen. Fyfan vad ovärt det känns. Men jag trodde att det skulle vara lite värre än vad det var. Men nu jävlar ska det gå bra! Jag ska ner.


Blä.

Jag hatar mitt liv.

Gårdagen.

Igår var bara blä. Allt slutade med att jag mådde sämst på kvällen. Idag ska det bli mycket bättre. Jag kommer inte ha tillgång till internet lika ofta nu, så jag kanske inte kan uppdatera varje dag. Take care!

Dagens intag.

Vi åt middag vid typ kvart i åtta och efter den blev jag på mycket bättre humör. Fick dock ångest som alltid när jag äter, men jag var inte lika sur. Jag åt typ en bit fläskfilé, litelite rökt fisk (en av gästerna hade med sig som han hade fiskat och rökt själv typ) och en och en halv färskpotatis, ni vet sånna små? Sen åt jag vanlig grönsallad till. Så det var inte överdrivet mycket utan det kändes helt okej endå. Sen blev det efterätt och jag åt en hel. Fyfan, då blev det ångest. Det slutade med att jag satt och rörde benen under bordet och sen gick jag iväg och körde lite styrka. Jag ska göra sit-ups innan jag går och lägger mig också. Den efterätten var riktigtriktigt onödig.

I alla fall, det här har jag stoppat i mig idag:
Havrefras med lite mjölk: 90kcal.
Thaimat, rester från igår: 150(?)kcal.
Middag + efterätt: ca 650kcal
4karameller: 20kcal
Totalt: 910kcal.

Alltså jag är så jävla sämst. Varför äter jag så mycket för? Varför åt jag en hel efterätt? Jag är inte säker på hur många kalorier allt innehåller så jag chansar lite. Vi har ingen våg här så jag kan inte mäta heller. Så det kan vara lite mer/mindre jag stoppar i mig. Men ungefär så som jag räknar stämmer. Men jag kan i alla fall säga att om jag inte hade ätit efterätten hade jag fått i mig ca 410kcal idag, mycket mer okej. Imorgon ska vi iväg igen, och då blir det lunch på stan, men sen ska vi nog bara vara här i sommarhuset så då blir det lättare. Förhoppningsvis. Nu ska jag klara det här!


Irriterad.

Gaaaaaaah jag är så jävla arg! Mamma lovade att vi skulle äta sju idag för jag hatar att vi alltid ska äta så sent. Är maten klar? Nej. Hon har precis börjat grilla. Och när jag sa att vi skulle äta sju så sa hon bara åt mig att ta något att äta så länge. Nej, det tänker jag verkligen inte göra. Hon försöker göda mig. Till råga på allt har hon gjort efterätt idag. Och hon vet att det är en av mina favoriter. Snälla, döda mig. Åååh jag är så himla irriterad just nu!

Illamående.

Dagen idag gick bra. Blev itvingad en macka till frukost av mamma. Jag fick göra den själv så jag gjorde utan smör med skinka. Sen gick vi ned till stranden. Där fikade alla, men jag åt smörgåsrån. Alla frågade om jag inte ville ha muffins, marshmallows, pannkakor eller bullar. Men jag åt inte. Det är typ konstigt för jag känner mig inte ens så frestad. Sen gick jag hem. Mamma sa åt mig att äta lunch, men det var ingen hemma så jag tog en hamburgare och ett bröd och slängde. Sen "smutsade" jag ner en tallrik och la i disken. När mamma kom hem sa jag att jag hade ätit. Bra.

Sen åt jag ingenting förens middagen vid nio. Thaimat. Jag åt lite ris och lite fläskfilé. Sen hade mamma värmt naanbröd och jag åt nästan ett helt. Fyfan vad äckligt. Sen har jag ätit ostbågar och godis nu till filmen jag och familjen kollar på. Så nu mår jag jätteilla men vågar inte gå ner och spy. Åååh, jag är så dum i huvudet!

Här är i alla fall dagens äckliga intag:
Macka med skinka: 110kcal.
Två smörgåsrån: 30kcal.
Två tac: 46kcal.
Thaimat: 150kcal (?)
Naanbröd: 330kcal
Ostbågar + gott&blandat: ingen aning, räknar på 500kcal
Totalt: 1166.

Alltså fyfan. Över 1000. Jag blir så äcklad av mig själv. Så jävla vidrigt. Imorgon jag hem till farfar och farmor och fika också. Sen får vi middagsgäster. Aja, bättre att dom kommer hit än att äta hos någon annan. Här hemma är det lättare att ta små portioner utan att känna mig otrevlig. Fikan är jag orolig över. Farmor har alltid bullar hemma. Men jag ska se om jag kanske bara kan ta kaffe. Då är det inga problem. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och hålla mig ifrån godiset. Bläää!

Dagen.

Gårdagen var sämst och jag är vidrig. Dagen idag har varit bättre än igår i alla fall, men när jag tänker efter har jag varit jävligt korkad endå. Jag har varit iväg med familjen + en annan familj och badat. Jag har kännt mig så jävla tjock hela dagen. Helt sjukt. Jag började nästan gråta för att jag kände mig så äcklig. I alla fall så skulle dom fika hela tiden. Dom har fikat minst tre gånger. Vem gör det liksom? I alla fall så åt jag smörgåsrån medans dom satt och käkade muffins, bullar, kakor och godis. Det kändes bättre, och mamma tog det lugnt också. Lunchen blev knepigare. Vår familj hade med sig hamburgare (hemmagjorda), så jag tog en köttbit på en brödbit med kanske 1msk dressing och åt. Det var ju mindre bra kanske. Varför skulle jag äta hela för? Sen blev det en glass också. FYFAN. Jag hade sån jävla ångest i glasskön. Det fanns inte gb, då hade jag tagit en twister, utan det var kulglass. Ingen sorbet fanns heller. ÅngestÅngestÅngest. Det blev i alla fall en kula i strut(?). Ibland är jag så dum att jag dör. Någonting är ju seriöst fel i mitt huvud. När jag kom hem åt jag en nudelpåse också. Mmm, hej fetto. Aah jag blir så jävla irriterad på mig själv. Varför äter jag så mycket när jag redan känner mig tjock? Det är ju bara dumt. Imorgon ska jag nog i alla fall bara vara hemma. Det är lättare då och förhoppningsvis har mamma inte lika mycket koll på mig då. Hon höll ju på att tvinga i mig frukost imorse också, en kopp välling. Men när hon gick iväg och pratade i telefon så hällde jag ut. Tur det.

I alla fall, här kommer kcalerna för idag:
4 smörgåsrån: 60kcal.
Hamburgare: ca 250(?)
Glass: 170(?)
Nudlar: 360
Två karameller: 10kcal.
Totalt: ca 850kcal.

Alltså jag är lite osäker, men på dom jag inte visste så sökte jag och tog det som verkade troligast. Alltså nudlarna är ju äckligast. Dom kommer jag inte äta längre. Jag blev typ helt chokad, och framförallt äcklad, när jag såg hur många kalorier en påse innehåller. Det var en sån där med smakpåse i ni vet? Jag som trodde att det var jättekalorisnålt. Icke. Inga fler nudelpåsar med andra ord. Jag mår typ illa bara jag tänker på att nudlarna ligger i min mage och kommer omvandlas till massa äckligt fett på min mage och mina ben. Fyfan var äckligt.
Godnatt!

-

Jag en hamburgare till middag. Sen har jag ätit några karameller också. Jag satt och spelade kort med släkten och alla satt och käkade choklad men konstigt nog var jag inte ens sugen. Jag kände bara hur äckliga fingrarna blir när man äter choklad och det är det värsta jag vet. Det känns så ofräsht. Så det var ju bra. När mamma frågade om jag ville ha center och jag sa nej sa min faster att "du kan väll ta en för din mammas skull?". Eeeh va? Helt utan anledning. Det konstiga var ju att det var idag mamma sa att hon var orolig för mig. Ibland känns det lite som att hon pratar med andra om att hon är orolig. Men jag vet inte. Faster kanske inte var så seriös.

Imorgon ska jag åka iväg en sväng med mama och kusiner. Jag är orolig för maten som vanligt. Jag hatar när mamma börjar bli orolig för då blir hon typ övermega och om jag äter lite så blir det värsta saken och hon blir lite småsur. Det är så jävla jobbigt. Visst, det är bra att hon bryr sig. Men jag vill ju göra så att jag har så lite ångest som möjligt, och det är genom att inte äta så mycket. ÄVen fast jag vet att det är helt idiotiskt. Jag ångrar som in i helvete att jag ens började mixtra med maten från första början. Så jävla dumt. Och jag vet att det bara blir värre ju längre jag håller på så här, jag är inte dum i huvudet, endå så vill/har jag inte orken att lägga av. Det känns inte värt att kämpa för att komma ur det om ångesten endå inte försvinner. Men, när jag är nöjd ska jag lägga av.
Kram


.

Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen idag. Den har verkligen inte varit bra. Jag har väll fått i mig ca 450kcal hitills idag, och då har vi inte ens ätit middag. Bläää. Och till middag blir det hamburgare? Typ döden.

Idag i bilen så frågade mamma mig om jag har börjat få "konstiga" tankar kring mat igen. Hon tyckte att jag ätit så lite idag. Jag nekade så klart. Och vaddå lite? Jag har inte ätit lite idag. Men jobbigt blir det om hon börjar misstänka för då blir hon jättekontrollerande.

Idag när vi var och handlade så fick jag smörgåsrån ni vet? 15kcal/styck är det i alla fall. Och sen köpte jag sockerfria kungen av Danmark, 5.6kcal/styck. Så ifall jag blir jättesugen på godis eller behöver något så kan jag ta en sån. Det är ju perfekt.  Det hände en konstig sak också. Jag la ner en cola zero i korgen, men nu när vi kom hem så hade vi en fanta? Så jävla konstigt för jag är helt hundra procent säker på att jag la ner colan. Någon måste ha bytt eller jag vette fan vad som hände där. Tråkigt för vi har ingen sockerfri saft heller. Jag hatar när mamma handlar när inte jag är med för hon handlar aldrig sockerfria saker eller typ miniyoggi. Aja, colan är i alla fall ett mysterium!
Kram


.

Det blev värre än väntat. Vännerna som annars inte brukar vara så kontrollerande sa åt mig att äta hela tiden. Och där vi var fanns det i princip bara skräpmat. Möjligheten att laga själva fanns inte heller. Så det har gått åt helvete. Samma sak idag. Men imorgon blir det nya tag. Jag såg att vi hade nudelpåsar i skafferiet så det är ju bra. Jag måste komma in i det igen. Jag måstemåstemåste verkligen gå ner i vikt. Snart åker jag från stugan också och hemma finns det våg. Jag är livrädd för att ställa mig på den. Så jag måste ner inann jag vågar.

Just nu känns allt bara helt hopplöst. Varför kan inte jag bara få slippa all ångest. Den förstörde två kvällar nu när jag var borta. Jag blir som helt bortkopplad och allt är bara jättejobbigt. Jag vill bara vira in mig i ett täcke i ett mörk rum helt ensam och bara försöka tänka bort att när det blir så. Det känns lite som att det inte är någon mening med att leva just då. Nej, jag är inte självmordsbenägen och skulle aldrig ta mitt liv, men ibland känns det bara som att det inte finns någonting att leva för. Allt är bara så ingenting jämt och jag hatar det. Allt är sammasammasamma. Just nu känns det bara som att jag vill sova i typ fem år eller så. Jag är helt enkelt bara hur jävla trött som helst på mig själv.

RSS 2.0