Gårdagen.

Eeh gårdagen gick åt helvete, som räknat. Alltså grillningen var störd. Fyfan. Men idag är en ny dag och jag är peppad. Jag och några kompisar åker iväg idag. Så jag är tillbaka söndag eller måndag, det beror lite på. Jag är faktiskt inte så orolig över maten. Det kommer gå bra och jag kommer inte äta så mycket.

Nu måste jag rusa! Ta hand om er och kämpa på!


Helvete.

Gaaah, jag blir så jävla sur på mig själv. Nu har jag förstört den här dagen helt. Åh fyfan vad jag hatar mig själv. Fetto alltså. Hitills har jag ätit:
lunch. en twister, lite choklad och flingor. Alltså jag gör utan att tänka. Äckligt. Allt bir säkert 700kcal sammanlagt. Blä. Och ikväll ska hela familjen bort på grillning men massa andra familjer. Jag vill inte äta. Jag känner mig så jävla fet. Jag vill bara spy upp allt, men det går inte när jag är här i stugan. Jag vågar inte. Vi har tank och en gång förra sommaren så gick det inte att spola när jag hade spytt. Panik. Så det går inte. Åh, fyfan. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Nu känns det bara som att jag kan skita i allt. Men nej, det ska jag inte. Nu ska jag fan i mig inte förstöra mer än vad jag har gjort.

Dagens intag.

Alltså lunchen idag failade hela dagen. Hela familjen åkte in till stan och så skulle vi äta lunch: thaibuffé. Men jag åt bara lite nudlar, kykling och lite ris. Så det gjorde dagen dålig. En hets känns jävligt nära nu. Men jag ska inte. Det är äckligt. Här är i alla fall vad jag har ätit idag:
1dl miniyoggi - 40kcal
thaimat - räknar på 500
1dl miniyoggi + jorgubbar - runt 100 kcal
en klubba - 50kcal
totalt: 690kcal.

Jag har varit ute och sprungit idag också. Jag är fortfarande helt svag i benen, och jag sprang runt typ 17.30. Men det är väll ett tecken på att jag ansträngde mig i alla fall.

Morgondagen ska bli bra. Illa nog tog miniyoggin slut idag, och jag ska åka iväg om ett par dagar så jag tror inte att mamma kommer köpa någon ny nu innan jag åker för det är bara jag som äter det. Så det får jag klara mig utan.
Godnatt.

Dagens intag.

Okej, dagen idag var bättre än igår. Men endå dålig. Så nu får jag skämmas och skriva det här. Imorgon ska bli mycket bättre. I alla fall, här är det jag har stoppat i mig idag:

Några hericotverts, pyttelite couscous och lite äggröra - typ 100kcal.
Kexchoklad (dagens onödigaste) - 282kcal
1/4 pizza - 250kcal.
Totalt: 632kcal.

Alltså pizzan är jag lite osäker på kalorierna. Jag och en kompis delade, men jag åt bara halva min del så det blev 1/4del. Och när jag sökte på hur mycket en pizza innehöll så kom det upp typ 1000, så jag räknar på det.

Nu ska jag sova lite och morgondagen ska bli bra så att jag någon gång i framtiden ska slippa känna mig tjock!


Jobbig dag.

Dagen började rätt bra. Jag åt ingen frukost. Sen började vi åkte mot stugan och vid typ elva så stannade vi och skulle äta. Mamma, som blir sjukt oroligt så fort hon märker att jag eller syrran inte äter, tvingade i mig en macka. Fast jag tog bort skinkan och åt utan pålägg. Sen blev det en muffins och jag ville bara spy. Men lite svårt på en rastplats med familjen. Ångest. Vi åkte i alla fall vidare och på vägen stannade vi för att shoppa. Sen innan vi skulle åka vidare ville mamma och syrran äta igen. Klockan var vid fem så jag var tvungen att äta nu med. Jag åt lite kycklingwook, sen åt syrran upp resten.

Sen nu ikväll har det bara gått utför och det känns inte som någon mening med att räkna kalorierna. Jag känner mig enorm, minst sagt. Jag ska nog gå och sova snart, men först ska jag träna lite. Även fast jag har världens jävla träningsvärk från igår. Jag kommer inte kunna sova annars och jag måste få ordning på min mage. Fyfan vad jag äcklides av mig själv idag när vi åkte bil. Jag såg ner på min mage och alltså fyfan, jag ville mest börja gråta.

När jag ser på bilder från förra sommaren så kan jag inte förstå hur jag inte kunde vara nöjd då. Jag var smal. Nu har jag gått upp drygt fyra kilo och allt har satt sig på benen och magen. Förstår ni? Det är så jävla fult. Så, mitt första delmål är 50kg. Då är jag tillbaka på samma ruta som förra sommaren. Sen ska jag ner till 48-47. Sen är jag förhoppningsvis nöjd.

Nej, nu ska jag röra lite på mig och sen sova. God natt!

Ny start.

Nu har jag raderat alla gamla inlägg och börjar om från början. 50kg it is, folk ska se skillnad efter sommaren. Jag är så jävla motiverad. Fast just nu har jag sjukt mycket ångest över dagen. Åh, jag vill bara gå och stoppa fingrarna i halsen så att ångesten försvinner. Men jag ska fan stå emot nu. Jag måste ur den skiten. Jag vill bara gå och läggar mig och sova så att jag kan börja om imorgon  Det är ska gå nu alltså.

Imorgon ska jag åka till stugan med mamma och syster. Pappa är redan där. Så det kommer innebära en rätt lång biltur. Vi åkter tidigt så då behöver jag inte äta frukost. Men sen blir det lite svårt med lunchen. Det blir antagligen något i bilen, och syster sitter i bak med mig så jag kan inte smyga bort det heller. Men det löser sig nog imorgon.
Godnatt!

RSS 2.0